|
| Autor | Mesaj |
|---|
GoGo Membru Lv 1

Data de inscriere: 20/06/2011
Localizare: Arad
 | Subiect: Vas propune ceva :D Mar Iun 21, 2011 10:38 am | |
| V-as propune sa va alaturari si voi cuomunitatii noastre [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... deocamdata este restabilita deoarece au fost niste probleme minore Dar ce vreau sa va spun eu as zice sa va alaturati si voi comunitatii noastre vi se vor da si niste grade meritabile ... nu numai atat servarele voastre de cs / sapm / metin dacaca aveti servare cum vam spun inainte ... vi se vor face full si ziua si seara Si .. forumul este foarte frumos parerea mea moderatori cum se cade fac niste creatii de nu-ti vine sa crezi intr-un fel vas arata macar o creatie dar cred ca este prea mult Dar daca va ganditi si ati vrea sa faceti parte din comunitatea noastra nu trebuie sa faceti decat sa va inregistrati pe forumul [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] si sa faceti o cerere dns ... servarul vostru va fi acceptat cu mare placere si spuneti doar atat ca speedy va propus comunitatea ... si va vor da tot ce vreti moderator global pe forum ... iar la administratorii forumului acesta vor avea si pe [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] administrator  va garantez  Sper sa faceti o alegere buna si sa acceptati propunerea Va multumesc !!!! |
|
 | |
Suhaia OWNER

Data de inscriere: 31/08/2010
Varsta: 17
Localizare: Emiratele Unite , Dubai
 | Subiect: Re: Vas propune ceva :D Mar Iun 21, 2011 5:16 pm | |
| deci,nu am nevoie de nimeni,care sa imi tina sv de mt..dar...vreau o functie pe site'ul tau! dak se poate;) |
|
 | |
GoGo Membru Lv 1

Data de inscriere: 20/06/2011
Localizare: Arad
 | Subiect: Re: Vas propune ceva :D Joi Iun 23, 2011 4:55 pm | |
| O sa primesti o functie foarte buna daca esti deacord sa aduci servarul tau in comunitatea noastra ... o sa ai un loc special pentru servarul tau de mitin  nu il modificam noi daca crezi asta ... noi doar va propunem sa aduceti servarul la noi si o sa va aducem si oameni pe servarul vostru noi vrem doar sa il Înrolezi în Comunitatea CsOnesTi  Daca vrei baga id gogo.cs160 in lista ta si discutam mai multe  |
|
 | |
DieseL Membru Lv 3

Data de inscriere: 31/08/2011
Localizare: SuhaiaMT2
 | Subiect: Re: Vas propune ceva :D Mier Aug 31, 2011 2:56 pm | |
| | Suhaia a scris: | | deci,nu am nevoie de nimeni,care sa imi tina sv de mt..dar...vreau o functie pe site'ul tau! dak se poate;) |
Aicea este decizia lui Suhaia tu decizi Respect ! |
|
 | |
D3sTinY Membru Lv 1

Data de inscriere: 04/09/2011
Varsta: 19
Localizare: Roma
 | Subiect: Re: Vas propune ceva :D Dum Sept 04, 2011 7:15 pm | |
| Nu cred ca e o decizie foarte buna parerea mea , playeri o sa vii facetzi cu timp-ul . orcum tu decizi cum a zis si DieseL . Bv de Forum And Server |
|
 | |
Suhaia OWNER

Data de inscriere: 31/08/2010
Varsta: 17
Localizare: Emiratele Unite , Dubai
 | Subiect: Re: Vas propune ceva :D Dum Sept 04, 2011 7:47 pm | |
| imi lasi si mie un id ceva?poate vorbim aici,, |
|
 | |
D3sTinY Membru Lv 1

Data de inscriere: 04/09/2011